Logo dolnyzemplin.sk

Strandok és uszodák

Nagymihály 

Fedett uszoda - úszómedence (25m x 12 m) a város központjában, a Saleziánov utcában (ulica Saleziánov) található, az Aranyfácán (Zlatý Bažant) területén, októbertől augusztusig tart nyitva. A nyári hónapokban az uszoda területén füvön lehet napozni. Az uszodát Nagymihály (Michalovce) város Műszaki és Kertészeti Szolgálata üzemelteti. Szolgáltatások - öltöző, szauna, zuhanyzó, masszázs, csomagmegörző, parkoló. 

Őrmező

A strand 10.00 - 18.00 óráig tart nyitva nemcsak a nyári időszakban. Az őrmezői strand nyitva tartása az időjárástól függ. A strandon felnőtteknek és gyerekeknek is való 2 nagy medence valamint kicsi gyerekeknek való 3 kis medence található. A strandon legalább 2 úszómester ügyel a vendégek biztonságára..

 

Ungtavas 

A Széles-tó (Zemplínska Šírava) Ungtavas (Kaluža) üdülőközpontjában található egy medence, mely 2003-tól üzemel. A medence méretei – hossz 112 m, szélesség 12 m, mélység 1,2 m. Ezen kívül 2 gyerekmedence is a részét képezi, melyek mélysége 40 cm. A víz a falu saját forrásából biztosított. 

 

Hajagos 

A Széles-tó (Zemplínska Šírava) Hajagos (Klokočov) üdülőközpontjában található egy hasonló medence, mint  Ungtavas (Kaluža) üdülőközpontban. A medence méretei - hossz 112 m, szélesség 12 m, mélység 1,2 m. Ezen kívül 2 gyerekmedence is a részét képezi, melyek mélysége 40 cm. A víz a falu saját forrásából biztosított. 

 

Sĺňava 

Hajagos (Klokočov) község után található a hajagosi (Klokočov) medencékhez hasonló együttes. A medencék a Hotel SÍňava részeként üzemelnek a víztározó közelében. 

Szobránc 

A szobránci (Sobrance) fürdőben egy 33 m hosszú úszómedence, egy 10 méteres medence valamint egy gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére. A gyerekmedencében, a legkisebbekre is ügyelve, naponta cserélik a vizet. A strandon egy strandröplapda és egy streetball pálya, teniszpálya és egy hintákkal és mászókákkal ellátott gyerekjátszótér található.

 

Tőketerebes 

A nyári időszakban Tőketerebes (Trebišov) lakói és látogatói felfrissülhetnek a 3 medencés (50m x 25m, 20m x 20m és gyerekmedence) strandon. A vízi sportok létesítmény területén minigolf, strandröplabda, kézilabda valamint asztalitenisz pályák találhatóak. 

Autócamping Mária 

Az Autócamping Mária a Zempléni hegységek (Zemplínske vrchy) nyugati részén található.  A Lengyelország (Požsko) és Magyarország (Maďarsko) között húzódó észak-déli útvonalon fekszik, Tőketerebestől (Trebišov) 14 km-re délre, és a Slovenské Nové Mesto - Sátoraljaújhely határátkelőhelytől 8 km-re északra. Vendégházból, kempingből, valamint úszómedencékkel és játszóterekkel ellátott sport- és rekreációs területből áll.

Fotoalbum k článku

Súvisiace články

Beňatinská vežryba
Beňatinská vežryba (natural monument)
GITAROVÉ MÚZEUM SLOVAKIA
Guitar museum Slovakia
Kúpaliská a bazény
Lidos and pools
Szobránci Gitármúzeum
Széles-tó (Zemplínska Šírava)
Vadászfalvi cethal
Zemplínska šírava
Zemplínska šírava (reservoir)

Mapa a body záujmu

Videá z regiónu